Dags att betala Understöd till Sundom TV.

0
431

SUNDOM LOKAL-TV r.f.

Bästa TV tittare!
Efter 34 år av lokal TV produktion har vi nu kommit till ännu en milstolpe i vår verksamhet. Vi har nyligen skrivit ett 2-årigt sändningsavtal med Elisa, vilket innebär att vi nu kommer att kunna ses i Elisas kabel-tvnät i Vasa med omnejd. Vår studio, som sett likadan ut i många år, får lite förnyat utseende samtidigt som vi också förnyar vår teknik så att vi kommer närmare HD kvalité. Sundom Lokal-TV, som för närvarande finns på kanal 950, kommer inom kort att ändras till kanal 951 i Elisas kabel-tvnät, troligen under mars måndad när vår signal har anslutits till Elisas kopplingspunkt i Vasa. Vi kommer att informera närmare i bildslingan när kanalbytet närmar sig.

Programmen har hittills gjorts av, med och för Sundombor men då vi nu kommer att kunna ses i hela kabel-tvnätet, är vårt mål att utvidga programverksamheten och utbudet till att omfatta ett större geografiskt område som kan intressera tittare också utanför Sundom. Under denna vår har vår kapacitet inte räckt till mer än en sändning + repris varje månad men från och med höststarten räknar vi med att vi på nytt kan återgå till minst två sändningar varje månad. Naturligtvis medför detta ökade kostnader, men vi tycker att ni är värda både bättre bildupplevelse och utökat programutbud, och räknar med att vi tillsammans kommer att klara av den ekonomiska utmaningen. På vår hemsida finns ett register över gjorda program ända från 1980-talet. Hittar du något program som kanske intresserar just dig är det bara att sända ett sms eller e-posta och önska programmet i repris. Vi sänder programmet så fort det passar in i vårt schema. Är det någon händelse, något evenemang, företag eller person du tycker vi borde göra ett program om så hör gärna av dig till oss.

Nya medarbetare är välkomna. Är du intresserad av att filma, redigera och göra egna program som kanske också kan visas för en större publik eller göra intervjuer, vara hallåa eller fungera som kameraman eller bildproducent, då har du hittat rätt. Du är hjärtligt välkommen med. Din insats är av stor betydelse för oss och kanhända är det en ypperlig praktik för dig i din framtida yrkeskarriär.

Vår verksamhet finansieras främst med bidrag från er tittare. En bildslinga för information om lokala händelser och evenemang, hälsningar samt företagsreklam snurrar dygnet runt året om. Är du företagare rekommenderar vi att du bekantar dig med våra förmånliga annonspriser. De hittas på vår hemsida www.sundomtv.fi och i bildslingan.

Tycker du att vår verksamhet verkar intressant och viktig för regionen får du gärna stödja oss med en inbetalning till vårt konto: FI 7749580010106650 eller genom att välja stöd vår verksamhet här under.

[wpedon id=”1382″]


 

Undrar du över något eller vill ha mer information är det bara att kontakta oss. Kontaktuppgifterna hittar du här nedan.

Med vänlig hälsing                                                                    Sundom Lokal-TV
Sundomvägen 13
65410 Sundom

Sven-Olof Skagersten                                                              www.sundomtv.fi
Ordf. Sundom lokal-TV                                                             info@sundomtv.fi
044 3571 091                                                                        06-3571 634

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här