Sundom TV – Välkommen! – old

Välkommen till Sundom TV – Sundom Lokal TVs Hemsida


 www.sundomtv.fi – E-post: info@sundomtv.fi

Du har kommit till www.sundomtv.fi Som är Sundom Tv s Hemsida Se Direktsändningen här av Sundom TV eller i  Elisas Kabel-tv på kanalnummer 951 i Sundom & Fd Anvias kabel-tv.  ! Vid frågor eller problem kontakta oss på E-post info@sundomtv.fi


All viktig info om sändningar m.m hittar du på Facebook och På Twitter/sundomtv/

Sundom lokal-TV r.f. som är en ideell förening, startade sin verksamhet i december 1983.

Sändningarna, som är 1½ till 2 timmar långa, sänds 1 och 3 söndagen i varje månad med uppehåll under sommarmånaderna juni-augusti. En textslinga för meddelanden, gratulationer och annonser fungerar 24h/dygn året om.

Har du idéer och förslag till program eller har du egna video/smalfilmer som kunde publiceras, ta gärna kontakt med någon av oss på lokal-TV. Är DU själv intresserad att vara med i händelsernas centrum, eller är DU annars intresserad av video- och mediateknik, då är DU hjärtligt välkommen med i vår verksamhet.

Tag kontakt med någon i gruppen så får Du veta mer.


Verksamheten finansieras med frivilliga bidrag av tittarna samt genom försäljning av lotter, julhälsningar, annonser m.m. Vill Du stöda Sundom TV – Sundom lokal-TV´s verksamhet går det bra att göra en inbetalning på konto nr. OBS! Nytt kontonummer: FI77 4958 0010 1066 50 & BICKOD: ITELFIHH,Skriv ut giroblankett här.